Klanten

In onderstaande overzicht vindt u recent opgeleverde projecten van Effectiva Internet Toepassingen. Wanneer u vragen heeft over specifieke projecten horen wij dit graag.

Naast onderstaande klanten levert Effectiva Internet Toepassingen ook aan andere internetondernemingen. Hierbij kan gedacht worden aan complete websites en/of specifieke uitbreidingen van websites. Deze opdrachten zijn niet hieronder weergeven, maar wanneer geïnteresseerd en bij geheimhouding kunnen enkele voorbeelden worden gestuurd.

HarmKookt
Harmkookt verzorgt maaltijden volgens het 'tafeltje-dek-je'-principe voor particulieren, bedrijven en zorg(instellingen). Naast de maaltijdservice verzorgt HarmKookt ook catering voor particuliere, zakelijke feesten en bijeenkomsten.
United DJ Bookings
United DJ Bookings is de bemiddelingssite tussen opdrachtgever en DJ. Op deze website kun je, je aanmelden als DJ (Of Side Act) of een DJ zoeken.
WISH Lichtenvoorde B.V.
WISH Lichtenvoorde B.V. (Wiggers Industrie Spuiterij Holland) is een spuiterij waarbij u terecht kan voor autoschade, truckschade en industrie spuitwerkzaamheden.
Openbare Basisschool Woold
De nieuwe website van Basisschool Woold is door Effectiva opgezet op basis van de website voor Het Woold.
Het Woold
In samenwerking met de Woolds verenigingen, het Wooldsbelang, het verenigingsgebouw Juliana, OBS Woold en Paul Beijers heeft Effectiva vrijwillig de realisatie van de nieuwe website voor Het Woold verzorgd.
Stichting Vrienden van De Herberg
In 2013 is het bestuur van Stichting Vrienden van De Herberg gestart met een actiever beleid voor het werven van geld voor het Inloophuis De Herberg.
Dinna
Dinna is een platform waarop privé koks klaarstaan om voor je thuis of op een andere locatie voor u te koken. Door middel van Dinna kunt een kok zoeken in de buurt die bij je past.
Webwinkel Scrap & Co
Naast de bestaande website van Scrap & Co wilde Sandra Dijkstra ook graag een webwinkel om online producten te verkopen voor het scrappen. De webwinkel ondersteunt de bestaande winkel door klanten een mogelijkheid te bieden om online te shoppen.
Traxx Golf
Traxx Golf richt zich op de verkoop van elektrische golf trolleys. De golf trolleys hebben een groot aantal functionaliteiten waaronder USB lader, speed memory en parkeerrem. De golf trolleys zijn naast het classic model ook in meerdere kleuren beschikbaar.
BBBhealthclub
BBBhealthclub zorgt door middel van een combinatie van coaching, voeding en beweging dat vrouwen op een leuke manier en gezondere leefstijl blijer zijn met hun figuur.
Stairflights.nl
Stairflights is onderdeel van Uniglobe MTC Travel, een organisatie die gespecialiseerd is in zakenreizen. Door de stijgende behoefte aan het vliegen vanaf regionale luchthavens voor MKB bedrijven is Stairflights opgezet.
Scrap-co.nl
Op 30 juni 2012 opende Sandra Dijkstra haar droom, een eigen winkel, Scrap & Co. Een winkel gespecialiseerd in scrapbooking. Het scrappen is al een aantal jaar een grote hobby geweest van Sandra Dijkstra en met de winkel kan ze haar passie helemaal kwijt.
Restaurant La Niche
Door een verwisseling van eigenaar ontstond er bij restaurant La Niche vraag naar een nieuwe website. Door middel van foto's en een website die aanspreekt moeten gasten een goede impressie krijgen wat restaurant La Niche is.