United DJ Bookings

United DJ Bookings is de bemiddelingssite tussen opdrachtgever en DJ. Op deze website kun je, je aanmelden als DJ (Of Side Act) of een DJ zoeken.

Plugin realisatie

Voor United DJ Bookings zijn meerdere WordPress plugins ontwikkeld die het voor de DJ of Side Act gemakkelijk maakt om zijn gegevens aan te passen.

Inschrijving
Bij de inschrijving worden de gegevens van de DJ verwerkt tot een profiel die getoond wordt op de aanbod pagina. Voor de foto upload functionaliteit is een plugin gemaakt die de koppeling tussen Gravityforms en Filepicker bewerkstelligt. Hierdoor kunnen foto’s van onder andere je eigen PC, Facebook en Instagram geselecteerd worden.

Gratis website
Bij de inschrijving is er ook de optie voor een gratis website toegevoegd. Na de inschrijving wordt er op basis van WordPress multisite een nieuw subdomein aangemaakt & wordt deze compleet gevuld met een standaard thema instellingen. Vervolgens kan de DJ inloggen en zijn site en deze naar eigen smaak aanpassen. Uiteraard is ook hier weer gebruik gemaakt van de Gravityforms Filepicker plugin.

www.uniteddjbookings.nl

Chiel van Tongeren over de samenwerking:

"Het is erg prettig samenwerken met Effectiva.
De professionele en nette manier van werken hebben me steeds weer bevestigd dat ik op het goede adres zit mbt. realisatie van mijn (soms chaotische) idee├źn. Alco luistert goed en koppelt dingen terug die ik erg prettig vind. Een beetje sparren en uitvoeren tegelijk. Heerlijk! Zoekt u een bedrijf die verstand van zaken heeft, eerlijk is en betrouwbaar? Effectiva!

Groet Chiel"