About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
CONSULTATION

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526) 236-895-4732
  • yournae@example.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

HarmKookt

Harmkookt verzorgt maaltijden volgens het 'tafeltje-dek-je'-principe voor particulieren, bedrijven en zorg(instellingen). Naast de maaltijdservice verzorgt HarmKookt ook catering voor particuliere, zakelijke feesten en bijeenkomsten.

Website

Effectiva Internet Toepassingen heeft op basis van de eisen en wensen van Harm de website ontworpen en gerealiseerd. Hierbij was het erg belangrijk dat de website voor ouderen goed te begrijpen en leesbaar is.

Online bestellen

Naast de website realisatie heeft Effectiva ook een WordPress plugin ontwikkeld waarmee klanten van HarmKookt online hun maaltijd voor de maaltijdservice kunnen bestellen. Hierbij is het mogelijk om te registreren door middel van e-mail en wachtwoord of Facebook.

harmkookt.nl

Harm Wassink (eigenaar HarmKookt) over de samenwerking:

"Alco heeft in samenspraak met mij een prachtige website ontwikkeld.
Daarnaast zijn we aan de slag gegaan om via een plug-in online bestellen mogelijk te maken. Alco heeft een uitstekende vertaalslag weten te maken van wat ik in gedachten had. De prettige contacten en het luisterend oor van Alco heeft geleid tot dit mooie resultaat.
Het heeft voor mij en de klanten veel gebruiksgemak opgeleverd en steeds kunnen er naar aanleiding van wensen van mijn klanten weer aanpassingen gemaakt worden om het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kortom een mooi resultaat en het bewijs van een goede samenwerking met Alco.
Van harte aanbevolen !!"