About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
CONSULTATION

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526) 236-895-4732
  • yournae@example.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Webwinkel Scrap & Co

Naast de bestaande website van Scrap & Co wilde Sandra Dijkstra ook graag een webwinkel om online producten te verkopen voor het scrappen. De webwinkel ondersteunt de bestaande winkel door klanten een mogelijkheid te bieden om online te shoppen.

Realisatie

Op basis van een bestaand thema heeft Effectiva Internet Toepassingen een ontwerp gemaakt voor de webwinkel op basis van de wensen van Scrap & Co. Het ontwerp is vervolgens omgezet naar een webwinkel op basis van het Content management systeem Magento.

Ook bij de webwinkel wilde Sandra graag veel ondersteuning waar nodig. Onder andere door instructievideo’s kan Sandra gemakkelijk producten toevoegen/wijzigen en orders verwerken.

webwinkel.scrap-co.nl

Sandra Dijkstra over de samenwerking:

"Alco Wingelaar van Effectiva Internet Toepassingen heeft voor mijn winkel vorig jaar een website gebouwd tot volle tevredenheid. Daarom heb ik hem gevraagd ook mijn webwinkel te bouwen en de samenwerking was weer fantastisch.

Ict is niet mijn dagelijkse werk en met hulp van zijn instructiefilmpjes lukte het mij om wegwijs te worden in het systeem van de webwinkel. En als ik er toch niet uit kwam, dan werden mijn vragen vlot beantwoord en kon ik weer verder.

Inmiddels is de webwinkel geopend en heb ik vele leuke reacties in ontvangst mogen nemen. De online winkel is overzichtelijk en duidelijk en dat was zonder de hulp van Effectiva mij zeker niet gelukt.

Alco, bedankt !!!"