About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
CONSULTATION

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526) 236-895-4732
  • yournae@example.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

SportlinkWordPress

In Nederland zijn er veel voetbalclubs die het programma, standen en uitslagen op hun website willen tonen. Dit gebeurd vaak nog handmatig en dat is natuurlijk zonde van de tijd.

Door middel van het product Sportlink Club.Data kan er informatie zoals programma’s, standen en uitslagen getoond worden op de voetbalwebsite. Hierbij heeft Effectiva Internet Toepassingen in samenwerking met Flip Media een WordPress plugin ontwikkeld voor complete automatisering van de Club.Data met Het CMS systeem WordPress.

Club.Data is momenteel goed te integreren in een voetbalwebsite voor een ontwikkelaar, maar hierbij moet er tussentijds pouleID’s gewijzigd worden bij voorjaar/najaarscompetities, bekerwedstrijden en andere cups. De Sportlink WordPress plugin is een plugin waarbij dit volledige proces geautomatiseerd is & worden automatisch club pagina’s aangemaakt. Daarnaast zijn ook uiteraard ook algemene pagina’s voor programma en uitslagen mogelijk.

Meer informatie over deze plugin kunt u vinden op Sportlinkwordpress.nl, op deze website vindt u ook een demo omgeving die de mogelijkheden laat zien van de plugin. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

sportlinkwordpress.nl