About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
CONSULTATION

Contact Info

  • Rock St 12, Newyork City, USA
  • (526) 236-895-4732
  • yournae@example.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Scrap & Co

Op 30 juni 2012 opende Sandra Dijkstra haar droom, een eigen winkel, Scrap & Co. Een winkel gespecialiseerd in scrapbooking. Het scrappen is al een aantal jaar een grote hobby geweest van Sandra Dijkstra en met de winkel kan ze haar passie helemaal kwijt.

Realisatie

Effectiva Internet Toepassingen heeft de website die nodig was van de nieuwe winkel vormgegeven en ontwikkeld. Hierbij wilde Sandra Dijkstra zoveel mogelijk zelf kunnen aanpassen en daarbij ook veel ondersteuning krijgen. Natuurlijk was dit geen probleem en onder andere met instructievideo’s lukt het Sandra nu goed om onder andere de teksten aan te passen op de website.

scrap-co.nl

Sandra Dijkstra over de samenwerking:

"Met het openen van mijn nieuwe winkel Scrap & Co was ik al druk genoeg en dan is het heerlijk als je iemand hebt die het opzetten van een website voor z'n rekening neemt.
Het is toch een vak apart en Effectiva heeft dit meer dan uitstekend gedaan. Al mijn idee├źn zijn in m'n website verwerkt en ook na de lancering van m'n website blijft Effectiva zeer betrokken.
Op mijn vragen of mails wordt altijd snel gereageerd en oplossingen gevonden; heerlijk !

Alco, ik vind het echt heerlijk dat jij zo op de achtergrond deze blonde nerd helpt :)"