Dinna

Dinna is een platform waarop privé koks klaarstaan om voor je thuis of op een andere locatie voor u te koken. Door middel van Dinna kunt een kok zoeken in de buurt die bij je past. Voor koks is Dinna je een mooi platform om jezelf te presenteren door middel van een persoonlijke profielpagina. Klanten kunnen via deze persoonlijke profielpagina onder andere aanvragen versturen en referenties plaatsen.

Realisatie

In samenwerking met 2156 heeft Effectiva Internet Toepassingen de realisatie van Dinna verzorgd. Hierbij heeft 2156 het concept en het ontwerp uitgewerkt en Effectiva de technische realisatie verzorgd.

www.dinna.nl

Martin Slort over de samenwerking:

"Met heel veel tevredenheid en plezier heb ik met Alco samengewerkt in dit project. Alco is eerlijk, enthousiast en vooral zichzelf. Zoals de meeste ondernemers veranderde onze strategie regelmatig tijdens het ontwikkelingsproces. Alco deed er nooit moeilijk over en blijft altijd rustig. Het eindresultaat mag er wezen en tot op de dag van vandaag ontwikkeld Effectiva nog regelmatig uitbreidingen voor ons."