BBBhealthclub

BBBhealthclub zorgt door middel van een combinatie van coaching, voeding en beweging dat vrouwen op een leuke manier en gezondere leefstijl blijer zijn met hun figuur.

Realisatie

Op basis van een aangeleverd design van Patricia Bosveld heeft Effectiva Internet Toepassingen de website voor BBBhealthclub gerealiseerd. De website is zodanig opgebouwd dat op een gebruikersvriendelijke manier aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.

Online plannen

In samenwerking met Innovixion is er voor BBBhealthclub ook een module ontwikkeld waarmee leden gemakkelijk online kunnen inplannen.

Effectiva Internet Toepassingen heeft op basis van het bestaande design van Patrica Bosveld het planningsgedeelte ontworpen en gerealiseerd. Hierbij was het natuurlijk erg belangrijk dat de leden op een gebruikersvriendelijke manier konden inplannen. Bij navraag onder de leden door BBBhealthclub bleek het online plannen erg goed te bevallen en zijn we er in geslaagd om een mooie oplossing neer te zetten.

www.bbbhealthclub.nl

 

Inge de Brouwer over de samenwerking:

"Alco heeft voor BBB echt een aantal hele mooie dingen gedaan: onze website, online plannen voor BBB-leden en analyse & advies Google Adwords.

Ik zou Alco aan iedereen aanbevelen. De samenwerking is altijd super: snel, eerlijk en doelgericht. En het allermooiste is dat Alco echt meedenkt met je organisatie!"