Diensten

Zoekmachine marketing

Bij online marketing is het erg belangrijk om de website voor de zoekmachines zoals Google te optimaliseren. Uit vele onderzoeken is immers gebleken dat bezoekers die uw website vinden in de zoekmachine waardevollere bezoekers zijn dan bezoekers die op uw website komen via een advertentie. Lees verder...

Zoekmachine marketing

Bij online marketing is het erg belangrijk om de website voor de zoekmachines zoals Google te optimaliseren. Uit vele onderzoeken is immers gebleken dat bezoekers die uw website vinden in de zoekmachine waardevollere bezoekers zijn dan bezoekers die op uw website komen via een advertentie.

Nu is het natuurlijk niet altijd mogelijk om op alle zoekwoordcombinaties te scoren in de zoekmachines. Om de Zoekmachine optimalisatie (SEO) te ondersteunen kan er gebruik gemaakt worden van advertenties in de zoekmachine (SEA). Wanneer u besluit om een campagne door ons te laten opzetten krijgt u van ons 75 euro advertentietegoed, gratis!

Social Media

Social media is niet meer weg te denken van het internet en er zal zeker over nagedacht moeten worden wat Social Media voor uw organisatie kan betekenen. Lees verder...

Social Media

Social media is niet meer weg te denken van het internet en er zal zeker over nagedacht moeten worden wat Social Media voor uw organisatie kan betekenen.

Bij Social Media kunt u denken aan hele simpele toepassingen zoals een ‘vind ik leuk’ button op uw website, maar het kan ook groter worden aangepast met een Twitterfeed of OpenID login (Facebook login/Twitter login etc.). Dit zijn in principe hele simpele toepassingen voor de bezoeker maar kunnen een grote toevoegging zijn voor het gebruikersgemak van de website.

Online marketing

En daar staat de website, maar dan? Uiteraard is het wel de bedoeling dat de website bezoekers krijgt en het doel bereikt waarvoor hij is opgezet. Lees verder...

Online marketing

En daar staat de website, maar dan? Uiteraard is het wel de bedoeling dat de website bezoekers krijgt en het doel bereikt waarvoor hij is opgezet.

Online marketing is niet iets wat pas begint wanneer de website klaar is, het begint al met de opzet van de website en zal vervolgens continu ingezet moeten worden. Tenslotte wilt u uw huidige klanten niet verliezen en wilt u ook nieuwe klanten bedienen.

Wij kunnen u onder andere helpen met Social Media, Zoekmachinemarketing (SEO), Adwords (SEA), Customer Relationship management (CRM) en conversie optimalisatie.

Gebruikersvriendelijkheid

Internet is snel, heel snel, mensen willen zo snel mogelijk informatie en willen hiervoor uiteraard ook niet veel stappen nemen om de juiste informatie te bereiken. Lees verder...

Gebruikersvriendelijkheid

Internet is snel, heel snel, mensen willen zo snel mogelijk informatie en willen hiervoor uiteraard ook niet veel stappen nemen om de juiste informatie te bereiken.

Ditzelfde geldt voor het aantal bezoekers dat iets koopt op uw website (conversie). Deze bezoeker wil graag zo snel mogelijk zonder zinloze informatie in te vullen een aankoop doen en zit niet te wachten op omslachtige manieren om bij een product te komen.

Kortom gebruikersvriendelijkheid is essentieel bij een website en zal tijdens de gehele ontwikkeling van de website in het achterhoofd gehouden moeten worden.

Webshop

Naast normale websites kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een webshop. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een Magento webshop en een Wordpress webshop op basis van Woocommerce. Ook zijn (op maat) data import/export plugins/modules voor webshops mogelijk. Door zo’n module bespaart u veel tijd voor het toevoegen van producten aan uw webshop.Lees verder...

Webshop

Naast normale websites kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een webshop. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een Magento webshop en een WordPress webshop op basis van Woocommerce. Ook zijn (op maat) data import/export plugins/modules voor webshops mogelijk. Door zo’n module bespaart u veel tijd voor het toevoegen van producten aan uw webshop.

Content Management System (CMS)

Uiteraard wilt u graag zelf gemakkelijk uw teksten, afbeeldingen en andere data op uw website kunnen aanpassen. Dit alles kan gemakkelijk door een Content Management System (CMS). Lees verder...

Content Management System (CMS)

Uiteraard wilt u graag zelf gemakkelijk uw teksten, afbeeldingen en andere data op uw website kunnen aanpassen. Dit alles kan gemakkelijk door een Content Management System (CMS). Wij streven ernaar om in principe alles wat u wilt aanpassen aanpasbaar te maken en lukt dit niet dan helpen wij u hier graag mee (vaak kosteloos).

Wij werken onder andere met de CMS systemen WordPress, Magento & Joomla. Hierbij helpen wij u graag met eenvoudige toepassingen, maar ook complexere toepassingen zijn geen probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Website realisatie

Van complete website tot een op maat module voor uw website, wij helpen u graag verder met uw website. Lees verder...

Website realisatie

Van complete website tot een op maat module voor uw website, wij helpen u graag verder met uw website. Wij hebben onder andere ervaring met de programmeertalen xHTML & CSS, PHP, MYSQL. Daarnaast verzorgen wij ook data import & export door onder andere CSV/XML/JSON. Weet u niet zeker of wij iets voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op en we zullen kijken of wij u kunnen helpen.

Webdesign

U wilt graag een webdesign wat bij uw wensen aansluit en een design die u mooi vindt. Deze gedachte houden wij graag het gehele webdesign proces vast en samen zullen wij kijken wat hierbij het beste aansluit.Lees verder...

Webdesign

U wilt graag een webdesign wat bij uw wensen aansluit en een design die u mooi vindt. Deze gedachte houden wij graag het gehele webdesign proces vast en samen zullen wij kijken wat hierbij het beste aansluit.

Een goed design voor uw website is erg belangrijk, het is tenslotte uw visitekaartje. Na het zien van deze website heeft u al binnen enkele seconde bepaald om verder te kijken. Kortom een goed design is erg belangrijk om de bezoeker op een goede manier informatie/werkzaamheden van uw bedrijf te laten zien.